0 W7 A9570 min 0 W7 A9570 min

På innsiden av G15 landslaget:

Framtidens fotballhelter

Scroll

Kun et fåtall av oss kan si at vi har konkurrert med flagget på brystet. Men med den store muligheten, følger også ansvar om å prestere. Hvordan er det å spille på landslaget? Og hva gjør de egentlig når de er på samling?

Regn, sludd og minusgrader. Denne klissvåte torsdagen i oktober er det norske G15-landslaget samlet på hjemmebane – i Stryn, der de skal måle krefter mot söta bror. Spenningen ligger i lufta. På sidelinjen står syv spente debutanter. Drømmen er å bli fotballstjerner – og aller best.

Equinor Morgendagens helter er stolt sponsor av de norske fotballtalentene på G15-landslaget.

Slik gikk det da de dyktige spillerne møtte Sverige på landslagssamling i Stryn:

For å se filmen må du endre samtykket ditt til å akseptere cookies for "Markedsføring".

Seier og fantastisk samling

Den første kampen på torsdag endte med solid norsk seier etter en knallgod kamp fra gutta i rødt. På søndag sattes et perfekt punktum da Norge klarte å snu 0-2 til 3-2 i den siste kampen. Et norsk G15-landslag bestående av syv debutanter hanket inn to strake seire.

Sml 0 W7 A9733
Sml 0 W7 A9571
Sml 0 W7 A9812
Sml 0 W7 A9725 1
Sml 0 W7 A9779
Sml 0 W7 A9799
Sml 0 W7 A9722

Fillip Jenssen Riise og Liam Christopher West startet kampen, og fikk dermed også sin debutt på det norske landslaget.

– Hele samlingen har vært en rå opplevelse, sier West. Man skaffer mange venner og får se hvor nivået ligger internasjonalt.

Aleksander Skrede Hausken, Julian Lægreid, Teo Emanuel Hindenes Ingilæ, Elias Grimeland og Marius Nordal kom også alle inn til sine debuter på den søkkvåte gressmatten.


Sml 0 W7 A9999
NYE SPIRER: Til tross for syv debutanter i troppen, opptrer G15-gutta som en svært samspilt gjeng. Foto: Jeppe Fredriksen

Ha det gøy!

Sean Nilsen-Modebe er en av dem som drømmer om å gjøre fotballen til levebrød. Han har driblet, scoret, løpt og sentret med ballen siden han kunne gå, og i sommer signerte han sin første proffkontrakt med Ull/Kisa Fotball.

– For å lykkes med fotballen er du nødt til å trene veldig mye, og gjøre det riktige utenfor banen. Men det aller viktigste er å ha det gøy med fotballen. Det har vi virkelig på dette laget, sier han.

West stemmer i.

– Du må helt klart trene hardt – og helst mer enn alle andre. Du må aldri gi opp, og du må stole på deg selv.

Dette er Morgendagens helter:

Equinor er stolt sponsor av framtidens idrettshelter gjennom talentutviklingsprogrammet Morgendagens helter.

Her samarbeider Equinor med noen av de største forbundene i Norge for å løfte fram og utvikle nye idrettstalenter.

Vi vet at det kreves en enorm innsats for å lykkes, og derfor vil vi bidra til å gi de unge utøverne muligheten til å ha fullt fokus på den innsatsen og arbeidet som kreves for å oppnå enestående resultater.

Les mer om Morgendagens helter her