Hkeem toppbilde Hkeem mobil

Equinor inviterer til Hkeem-konsert

Scroll

Torsdag 30. juni entrer Hkeem scenen på Teknisk museum, og DU er invitert til en kveld utenom det vanlige!

– 500 gratisbilletter skal deles ut. Vi gleder oss over å kunne invitere ungdom til en kveld proppfull av musikk, læring og moro sier direktøren på Teknisk museum, Frode Meinich.

Arrangementet er et samarbeid mellom Equinor Morgendagens helter og Teknisk museum.

– Vi arrangerer denne konserten i samarbeid med Teknisk museum for å gi en opplevelse til ungdommer i Oslo. Museet har en rekke spennende aktiviteter for alle aldersgrupper gjennom hele sommeren, og vi håper denne kvelden med Hkeem vil bidra til at enda flere ungdommer tar turen for å lære og ha det gøy.
Liv Ims, konstituert sponsorsjef i Equinor.

Hkeem er et forbilde for mange

Stover-gutten Abdulhakim Hassane aka «Hkeem» slapp debutsingelen «Fy Faen» i 2017, og fikk livet snudd på hodet. Låta har så mye som 50 millioner streams på Spotify, der den havnet på viral-listen i 12 land og topp 10 på den globale viral-listen!

Siden debuten har Hkeem fått flere P3 gull-nominasjoner, vunnet to Spellemannspriser og servert slagere som «Urettferdig», «En som meg» og «Ghettoparasitt». Sistnevnte har gjort sterkt inntrykk på den norske befolkningen, og låt-teksten har blitt pensum i norske skoler over hele landet.

MG 0875
SPELLEMANNSVINNER: Hkeem har allerede rukket å vinne to Spellemannspriser, og teksten til en av låtene hans er pensum i norske skoler.

Matematikk kan brukes til å lage musikk

I tillegg til konserten med Hkeem, får du oppleve musikkprodusent William French på nært hold. French er spesielt kjent for sine tekniske produksjonsferdigheter. Han har studert musikkteknologi ved NTNU, og opptrer både som DJ og foredragsholder denne kvelden. Oslogutten ønsker å inspirere og informere om hvordan matematikk kan brukes til å lage musikk.

NB! Alle billettene fra forhåndsslippet er nå revet bort. Men fortvil ikke – 100 gratisbilletter deles ut i døren på konsertdagen. Har du forhåndsbestilt, må du hente billetten i døra innen kl. 18, ellers frigis den. Klikk her for å lese mer.