Elektronsen sykkel hoyde min Elektronsen sykkel hoyde min

Bygg ditt eget spillbrett og vinn fete premier!

Scroll

Foretrekker du koding fremfor hjul og felg? Her er konkurransen for deg som ikke er ute og sykler.

05. august går endelig startskuddet for verdens nordligste sykkelritt, Arctic Race of Norway. Med en knalltøff løype og 18 sterke lag i felt, ligger alt til rette for at dette blir den beste utgaven av konkurransen så langt.

Equinor er stolt hovedsponsor av Arctic Race of Norway og heier på alle Morgendagens helter, enten de vil bli verdensmestere på sykkel, utvikle spill eller programmere ny teknologi. For vi vet, at framtiden trenger mange typer helter – og ikke alle helter har hjelm og trøye.

Ved å bygge ditt eget brett i kodekraftspillet kan du være med i konkurransen om å vinne Garmin Fenix 5, Premium Multisport GPS klokke og Arctic Race Midnight Sun ledertrøye.

Slik deltar du i konkurransen:

I Kodekraftspillet blir Elektronsen sendt ut i verden for å finne energi, og lande i batteriet. Men de møter mange hindre på sin vei, og det er din oppgave å finne en måte å få dem i mål. Kodekraftspillet består av flere ulike brett – og nå vil vi ha din hjelp til å lage det neste!

Det finnes mange veier til mål i dette spillet, og hvem vet, kanskje din løsning er noe ingen har prøvd før. Slik gjør du:

  1. Gå inn i Kodekraftspillet og velg «Lag egne brett»

  2. Slipp fantasien løs og bygg ditt eget spillbrett. Et godt tips er å lese instruksene før du setter i gang byggingen. Her får du mange gode tips og råd. Og husk! Det er kun kreativiteten som stopper deg!

  3. Når du er fornøyd med spillbrettet du har laget trykker du på «Kopier koden og delta her». Husk å teste at brettet faktisk kan løses før du lagrer.

  4. Du vil nå bli sendt til Morgendagens helters Facebook Messenger. Lim inn koden og del den med oss i tråden.

  5. For at spillbrettet skal være gyldig må det være mulig å løse brettet. Konkurranseperioden går fra 2. august til 15. august 2021. Vinnere trekkes 20. august. Alle som vinner vil bli kontaktet på Messenger.

Psst! Øvelse gjør mester – derfor anbefaler vi at du spiller spillet før du begir deg ut på brettbyggeren. Her kan du spille Kodekraftspillet.

Lykke til!