Kodekraft toppbilde Kodekraft toppbilde

Kan din kreativitet hjelpe Elektronsene?

Spill inngang sml

Prøv Kodekraftspillet

Elektronsene leter etter energi, men hvordan skal de komme seg til batteriet? Løs problemet og ikke glem at det finnes mange veier til mål!

Toppbilde sigurd KT3 A7087

– Kunnskap om kode gir uendelige muligheter!

Kunnskap om programmering kan bli svært kjærkomment for dagens ungdomsskoleelever i årene som kommer. Mange av dem er godt i gang med opplæringen allerede.

Kodekraft topp alt 5

- Hvis vi forstår kode, forstår vi mer av verden

Hver fjerde tiendeklassing har det siste året blitt introdusert for koding gjennom å lage egne spill. Viktig og motiverende, mener Thea Marie Engen, som oppfordrer andre lærere til å stupe i det.

1800 Margaux Photo Cato Aurtun 2

Kodekraft

Med realfag kan de påvirke morgendagen
Unknown

Hjelp Biip hjem, med koding!
Koding4 Innlandet sml

Kodekraft lar elevene kode sitt eget energispill

Kunnskap om programmering er essensielt for å kunne løse morgendagens utfordringer. I undervisningsprogrammet Kodekraft lærer elevene å kode gjennom å bygge sitt eget energispill. – Vi håper å vekke realfagsglede!

Oversiktsbilde roboter

Robotbyggerne kommer!

Mange utregninger må til når det skal lages roboter til finalen i FIRST® LEGO® League. Men hemmeligheten for å lykkes i verdens største teknologi - og kunnskapskonkurranse for barn og unge kan oppsummeres i ett ord: Samarbeid.

Koding2 Innlandet sml

Morgendagens helter best på omstilling i 2021

Equinor og Morgendagens helters realfagssatsning Kodekraft vant prisen for Årets Omstilling under Sponsor- og Eventprisen. – Sterkt, mener juryen.