Apendag sso Apendag sso

En dag full av musikk og moro!

Scroll

Det ble yrende liv og besøksrekord da Stavanger Symfoniorkester nylig inviterte til Åpen dag i samarbeid med Equinor Morgendagens helter.

Søndag 11. september var det endelig klart for Åpen dag i Stavanger konserthus. Arrangementet var gratis og spisset mot barnefamilier, og arrangørene var i forkant veldig spente på å åpne dørene etter pandemien.

Og Åpen dag ble en suksess! Hele 2500 besøkende var innom Stavanger konserthus. Her fikk de prøve seg som orkesterdirigent, lytte til spennende musikkeventyr, bygge LEGO, tegne til musikk og bli med på en skikkelig familiekonsert.

Vi er stolte av å legge til rette for at unge kan bli inspirert av klassisk musikk. Morgendagens helter ønsker å være en døråpner inn til musikkens verden, og tenne en gnist hos unge talenter, sier Thea Moen, sponsorsjef i Equinor.

Apendag dirigent
MUSIKKMORO: Det var mange spennende aktiviteter å teste innen musikkens verden.
– Endelig åpnet vi dørene på vidt gap igjen og ønsket velkommen til Åpen dag med SSO! Det er hele tre år siden sist, så det var stor stas å fylle konserthuset med aktiviteter for store og små!
Cecilie Christ, kommunikasjonssjef i Stavanger Symfoniorkester.

I år var det første gang siden før pandemien at arrangementet ble gjennomført. Det syntes Christ var spennende.

– Det dukket opp mange nye ansikter i Stavanger konserthus, og det er alltid hyggelig. I tillegg slo vi den gamle besøksrekorden, forteller kommunikasjonssjefen.