Bilde 1 Bilde 1

Søknadsportalen er åpen:

Vi vil støtte enda flere gode tiltak

Scroll

Etter å ha gitt økonomisk støtte til 250 fantastiske tiltak landet rundt våren 2021, er vi i Equinor igjen klare til å motta søknader for nye prosjekter.

Equinor vet at det finnes svært mange prosjekter med gode formål som ikke kan være en del av Morgendagens helter-programmet, men som likevel kan gjøre en stor forskjell i livene til barn, unge og studenter. Det er disse prosjektene vi ønsker å finne og støtte.

I våres delte vi ut midler til over 250 fantastiske tiltak for barn, ungdom og unge voksne landet rundt. Det var idrettslag, foreninger og andre tiltak som fikk realisert prosjekter med støtte fra Equinor.

Den 1. september åpner vi igjen portalen vår, slik at du kan søke om støtte til gode sosiale tiltak for barn, ungdom og studenter opp til 25 år.

– Endelig begynner vi å se enden på pandemien og vi vet at det er et stort behov for å aktivisere barn, ungdom og unge voksne etter mange tøffe måneder. Vi tror at mange foreninger, idrettslag og andre vil sette pris på å få støtte av oss sier Cathrine Instebø, sponsorsjef i Equinor.

Sol og fotballglede på Rommensletta

Et av prosjektene som fikk 100 000 kroner av Equinor tidligere i år var Stovner Cup; en fotballcup for barn og ungdom, arrangert av interesseorganisasjonen Stovner Flerkulturell Forening med ildsjel og initiativtaker Shuayb Yassin Mohammed i spissen.

Bilde 3
ARRANGERTE TURNERING: Med pengestøtten fra Equinor inviterte Stovner Flerkulturell Forening til fotballcup, lek og moro på Rommensletta.Foto: Equinor

Hensikten med cupen var å gi et godt tilbud til de som var hjemme i fellesferien, skape en sosial møteplass for familier og engasjere både lokale ungdommer og foreldre i bydelen. Her fikk barn og unge, både med og uten erfaring fra fotballbanen, mulighet til å spille sammen med naboen, da ti lag fra ulike borettslag rundt Stovner gjorde opp om seieren på Rommensletta.

Det ble også arrangert flere leker og aktiviteter på sletta ved siden av banen – og med storfint besøk av Norgesmester i kickboksing Mohammed Khalil fikk de unge prøve seg «i ringen».

Fikk støtte til opplæring cybersikkerhet

Også i Stavanger var gleden stor da Goldalen videregående skole ble tildelt 100 000 kroner i støtte til sitt prosjekt CyberSmart.

Prosjektet har som mål og gjøre elevene oppmerksomme og dyktige på cybersikkerhet. Pengene skal gå til elevcamper der flere aktører fra næringslivet kurser elevene i nettopp dette. Aktører som Atea, Lyse og SmartBy er allerede med å muliggjøre forståelsen for elevene. Pengene fra Equinor vil hjelpe med perspektivet fra skolebenken til cybersikkerhet fra et samfunnsperspektiv, via elev-camper.

Cyber Smart bilde 4
FIKK STØTTE: Godalen VGS med prosjektet “Cybersmart for Ungdom” tildelt 100 000 kr gjennom Equinors støtteordning.

Ønsker du å søke om støtte?

Vi håper så mange som mulig søker og vi kommer til å støtte tiltak i alle Norges landsdeler.

Den som søker må være over 18 år og det kan søkes på tiltak for barn, unge og studenter innenfor idrett, kultur eller utdanning. All informasjon du trenger for å søke finnes i søknadsportalen.

Les mer og søk om støtte til ditt prosjekt her