Toppbilde idrettssponsorat Toppbilde idrettssponsorat

Morgendagens helter

Idrettssponsorater

Scroll

Vi arbeider sammen med noen av Norges største særforbund innenfor idretten og støtter talentutvikling innenfor fotball, langrenn og landeveissykling.

Vi er en aktiv partner når det gjelder å utvikle nye talenter og vårt program gjør at unge idrettsutøvere både kan konsentrere seg om å nå så langt som mulig, samtidig som de også utvikler seg som mennesker.

For å bli en god idrettsutøver må man legge ned en enormt stor treningsinnsats, og man må også ta imot råd fra personer som kan hjelpe deg videre i karrieren. Det er derfor Equinor støtter morgendagens idrettsutøvere.

Et viktig moment for Equinor innen alle partnerskap er også å kunne bistå sine samarbeidspartnere med kompetanseoverføring innen sikkerhet, sikring og bærekraft.

Norges Skiforbund

Samarbeidet med Norges Skiforbund (NSF) startet i 2009. Avtalen favner aktiviteter fra sør til nord i Norge. Samarbeidet inneholder talentutvikling og aldersbestemte landslag i langrenn. I tillegg støtter vi ulike arrangementer og prosjekter som Equinor Norgescup, Equinor Morgendagens Skiledere, Equinor Utdanning og Idrett.

Equinor er også hovedsamarbeidspartner til Åpningsrennet på Beitostølen og Ungdomsstafetten i Holmenkollen samt partner til NM i langrenn og Toppidrettsveka.

Equinor bistår også NSF med kompetanseoverføring innen sikkerhet, sikring og bærekraft, spesielt innenfor arrangementer.

Norges Fotballforbund

Samarbeidet med Norges Fotballforbund har vart i mer enn 20 år. Equinor er hovedsamarbeidspartner for talentutvikling innenfor aldersbestemte fotball-landslag fra 15-23 år.

Equinor Landslagskolen og Equinor talentleir er tiltak i porteføljen. Sammen med TV2 og NFF har vi også i en årrekke kåret «Årets Fotballtalent».

Arctic Race of Norway

Equinor har vært partner i sykkelrittet Arctic Race of Norway siden oppstarten i 2013. Arctic Race of Norway har skapt en felles arena i nord som er en unik mulighet for næringslivet og idretten til å komme nærmere hverandre på tvers av fylker og næring.

Arrangementet inkluderer også Morgendagens helter-rittet, hvor unge talenter fra inn og utland får konkurrere på samme arena som eliten i landeveissykling. Equinor er også vertskap for et faglig seminar for de unge syklistene hvor kjente profiler deltar med kompetanseoverføring og verdiskaping på tvers av idretter. Konseptet «årets sykkeltalent» og «årets klatretalent» har også vært en del av arrangementet i partnerskap med TV2.

Norges Cykleforbund

Partnerskapet med NCF landevei sykling er inngått for å styrke Equinors samarbeid med Arctic Race of Norway og landeveissykling på et regionalt nivå. I tillegg til aldersbestemte juniorlandslag inneholder samarbeidet også regionale aktiviteter i landets sju regioner. Også her bistår Equinor med kompetanseoverføring innen sikkerhet, sikring og bærekraft.